Väx med Add Wisdom

Rekommendera oss och få 10% provision* för varje ny kund. Dessutom ger vi dina vänner 10% rabatt i ett år. Ett Win-Win-Win-scenario helt enkelt! Dela din länk till så många du vill på en gång.

Att välja rätt lärplattform är ett viktigt beslut.

Att så många av våra kunder hittar till oss via rekommendationer från branschkollegor och vänner är därför rätt naturligt - men framförallt väldigt roligt. Våra kunder och samarbetspartners är våra bästa kollegor och ambassadörer. Därför vill vi nu ge tillbaka till dig som väljer att rekommendera oss.

Så här enkelt är det

Vi erbjuder nu 10% provision* på den första årliga prenumerationskostnaden för varje ny kund du hänvisar till oss. Dessutom ger vi det företag du rekommenderat 10% rabatt på sin prenumeration i 12 månader (detta påverkar inte din provision). Så här enkelt är det kvalificera sig: Med Add Wisdom blir din vardag enklare. Bygg kurser med smarta verktyg, hantera prov och diplom automatiskt. Bjud in dina kundföretag i plattformen och låt dem hantera sin egen personal.

Hitta din rekommendationslänk

Logga in i din Add Wisdom-plattform och besök din dashboard för att hitta din rekommendationslänk.

Dela länken

Dela din länk med ditt nätverk, kollegor, vänner och alla som skulle kunna ha nytta av Add Wisdom. Dela den via epost, sociala medier eller din hemsida.

Någon blir kund

När någon anger din kod som ny kund hos oss får du 10% av prenumerationskostnaden för deras första avtalsperiod.

Din provision är på G

Så snart din referens betalat sin första faktura betalar vi ut din provision.


*Provision betalas endast ut för den nya kundens första avtalsperiod. Provisionen beräknas på grundkostnaden för kundens valda paket under avtalsperioden. Ett Teams-paket med en månadskostnad på 3000 SEK och 12 månaders avtalstid ger alltså en provision på totalt 3600 SEK. Provisionen beräknas före eventuella rabatter, upp till 10 procent. Gäller endast nya kunder i Add Wisdom. Gäller endast avtal som tecknas efter den 1 november 2023.

Varför ska jag rekommendera Add Wisdom?

  • Win-Win: Genom att hänvisa kunder till oss hjälper du företag till en bättre utbildningsvardag till en lägre kostnad, samtidigt som du själv får en belöning.


  • Inga gränser. Det finns ingen gräns för hur många kunder du kan hänvisa. Desto fler kunder du skickar vidare, desto mer tjänar du.

Om du har frågor kring vårt partnerprogram eller behöver hjälp, hör av dig till vårt support-team på support@addwisdom.se eller ring oss på 0660-43 18 00 så hjälper vi dig.

Kostnadsfri presentation

Ett helt föruttsättningslöst möte där vi tillsammans går igenom plattformen och dess funktioner.

Kostnadsfri presentation

Ett helt föruttsättningslöst möte där vi tillsammans går igenom plattformen och dess funktioner.